Exchange Rate MYR to RMB : 1.56

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

RM62.00

12

RM14.00

8

RM32.00

8
3

Di atas tu adalah sekadar contoh 'geli-geli' aje...
Tak mampu nak letak ribuan barang kat sini...

Betul ke mudah? – Ya

Tak perlu pandai bahasa China? – Ya

Beli 1 unit pun murah ke? -Ya

Betul trusted ? – Ya

Boleh urusan dgn phone saja ke? – Ya

Boleh terus pos ke customer? – Ya

Logo Design by FlamingText.com

MACAM MANA NAK BERMULA?
Ikut STEP di bawah.. Kami share FREE kepada anda....

Install WECHAT

Aktifkan Wallet Yuan

Daftar Akaun logistic ID

Install Shopping Apps

Recharge Wallet Yuan

Shopping Time

Logo Design by FlamingText.com

1688 - Lubuk kaki bisnes peniaga Malaysia
1688 - Harga super duper murah
1688 - Lubuk 'Kerahsiaan'
1688 - Jutaan produk tersedia
1688 - Beli 1pcs pun OK
1688 - Lubuk yang 'secured'
1688 - Boleh direct nego dengan supplier China
1688 - LUBUK YANG PADUUUU.....

1688.com berbeza dengan Apps yang dikongsikan di atas. 

1688.com adalah website shopping antara yang terbesar dan terhebat di China, yang dimiliki oleh Jack Maa.

Untuk 1688.com anda disarankan bagi mendapatkan khidmat ‘guru’ bagi membimbing anda di dalam berurusan dengan tepat, daripada urusan pembelian dan membawa barang ke Malaysia dengan selamat.